(096) 38 51 484
(044) 232 38 92

Звоните с 8:30 до 20:00

Галузеві виставки: вікно в Європу… на даху

Зимовий період у  роботі компанії «БМ РУБІН» — особливий. Саме зимою є можливість зустрітися віч-на-віч із партнерами, обговорити як досягнення попереднього року, так і складні моменти у роботі, окреслити плани на майбутній період. Адже професійна співпраця, підкріплена особистими контактами —  це ключ до успіху!

Усе що ми робимо,  чим керуємось, покликане запропонувати нашим клієнтам найкраще вирішення усіх питань, пов’язаних із покрівлями, підбором та комплектацією матеріалів для даху та фасаду, поширеням передового досвіду найкращих виробників — лідерів галузі.

Особливо мені приємно та цікаво відвідувати будівельну виставку BAU у Мюнхені. Ця виставка по праву вважається міжнародною, найважливішою та найбільш відвідуваною на нашому континенті.

Виставка BAU представляє цікаві архітектурні рішення, системи й матеріали для промислового будівництва і будівництва споруд ділового призначення, для житлового будівництва і для внутрішньої обробки будівель.

По відвідуваності виставки було поставлено цікавий рекорд: у 17-ти павільйонах BAU 2015 розмістилися експозиції 2015-ти компаній з 42-х країн!

выставка BAU-2017

Виставка BAU-2017 вражає своєю грандіозністю

Саме тут усі виробники намагаються представити свої новинки. На міжнародній виставці BAU я вже втретє.  Маючи можливість порівнювати та аналізувати, я  вважаю що саме представлені BAU 2017 покрівельні матеріали формуватимуть пропозицію на ринку.

У пошуках найкращих матеріалів для даху я вирушив до павільйону №2, де мимоволі  привертали увагу виставкові стенди таких виробників керамічної черепиці як CREATON, Monier  BRAAS, NELSKAMP, ERLUS, ВІНЕРБЕРГЕР.  Побачивши велике розмаїття форм і кольорів, блиск і матовість, керамічну і цементно-піщану черепицю мимоволі переконуєшся, що кращого матеріалу для приватного будинку, котеджу чи вілли не знайти.

автомобіль Creaton

Автомобіль від Creaton — оригінальний і цікавий хід

Про експозицію  компанії Creaton хочеться розказати більше. Приємне враження на мене справив виставковий стенд компанії Creaton —  красиво скомпонований,  з гарною візуалізацією, привітною атмосферою.  Уже наближаючись до стенду ти відкриваєш для себе по-новому черепицю бобровий хвіст, або так звану бобровку у  розмаїтті яскравих кольорів, які можуть виробляти тільки найкращі фахівці.  І вкотре пересвідчуюсь у правильності рішення, щодо запропонованої компанією БМ РУБІН бобровки для реставрації пам’ятки архітектури  у Львові. Окрім широкої кольорової гами компанія Creaton подбала і про тонкощі, тобто дахові аксесуари, необхідні елементи для правильного функціонування покрівлі. Цікавим виконанням  вирізнялася снігозатримка, та сходинки сажотруса із алюмінію, керамічна прохідна черепиця для проведення інженерної комунікації від сонячної батареї чи колектора, і тоді починаєш розуміти, що справжні професіонали повинні вміти передбачити та правильно укомплектувати покрівлю усіма необхідними даховими аксесуарами.

Володимир Грица, виставка BAU-2017

Директор БМ «Рубін» Володимир Грица, виставка BAU-2017

Привертає увагу черепиця МZ 3, Futura, Harmonie, Ratio. Зокрема МZ 3 — це понадчасова класика, яка довела свої цінність: надійна і особливо щільна на замках, стійка до екстремальних снігових навантажень,  у новому кольорі винно-червона глазурь.  Середнього розміру хвилеподібної форми і легко заокругленими гранями МZ 3 може монтуватися на покрівля із кутом нахилу вже від 12 *, адже два подвійні замки максимально захищають від проникнення вологи, накурювання снігу.

Стенд компанії Creaton також запамятався і тим, що вони в числі лідерів представили яскраві новинки на ринку:
— фіброцементна черепиця Easyton

Фиброцементная черепица Easyton

Фіброцементна черепиця Easyton на прикладі реалізованого проекту

— малоформатні волокноцементні  плитки  Euronit, Struktonit, аналог натурального сланцю.  

Euronit

Euronit — волокноцементна плитка на прикладі реалізованого проекту

Представлена також була на стенді традиційна, перевірена часом цементно-піщана черепиця Євроніт із  новим ультрагладким покриттям Duratop Pro.

Duratop Pro

Цементно-піщана черепиця Duratop Pro

Компанія Creaton по праву вважається безперечним лідером у покрівельній галузі, пропонує різноманітні рішення для покрівель та фасадів, демонструє інноваційні матеріали.

Владимир Грыца, выставка BAU-2017

Володимир Грица коло стенду компанії Creaton, виставка BAU-2017

Щиро дякую компанії Creaton за теплий прийом та змістовну і цікаву розмову. Хочеться побажати колективу компаніїї Креатон і у подальшому залишатися лідером з виробництва  покрівельних матеріалів найвищої якості.